TEXEL

Zonnewende

Een 8-persoons luxe vakantievilla

Woonkamer
De indeling van de woonkamer en de aangrenzende open keuken is gericht op optimaal comfort en welzijn. Er is niveauverschil tussen beide waardoor een speelse ruimtebeleving ontstaat. De woonkamer beschikt over een panoramisch uitzicht door de volledig glazen pui, die doorloopt tot de nok waardoor er een interessante vide geschapen is. Deze pui is bovendien voor geheel open te vouwen zodat binnen buiten wordt. De woonkamer beschikt tevens over een stijlvolle open haard.

Keuken
De Keuken is volledig uitgerust met moderne kwaliteitsapparatuur en het interieur ervan wordt verzorgd door een nieuwe generatie interieurdesigners

Slaapkamers inclusief badkamers
De villa beschikt over 4 ruime slaapkamers waar meer dan voldoende ruimte is voor een tweepersoonsbed, nachtkastjes, een linnenkast en een zitje. Volstrekt uniek voor een vakantiehuis in Nederland is dat alle slaapkamers beschikken over een ruime en prachtig afgewerkte badkamer. De slaapkamers op de bovenetage zijn hierdoor niets minder dan luxe suites met uitzicht. In het souterrain vindt u de andere twee slaapkamers. Grote bovenlichten zorgen hier voor de gewenste hoeveelheid daglicht. De grote slaapkamer heeft een glazen plafondstrook over de gehele lengte. Dit is tevens een deel van de vloer van de woonkamer, waar deze strook zich direct voor de glazen wand bevindt.

Terras en tuin
De woonkamer opent naar het geweldige en zonnige terras dat beschut ligt op uw kavel. De tuin heeft glooiingen en niveauverschillen en voorziet u van gerieflijke privacy door uitgekiende begroeiing. Het terras beschikt over een open vuurplaats, ofwel een buitenhaard.

Verder
De vakantievilla wordt voorzien van een was- en droogruimte. Buiten, verscholen tussen het groen, is er voldoende plaats voor het parkeren van uw auto.

 

Indruk van de woning? Bekijk het filmpje.