Ja, hier gaan we nog wel eens terugkomen, veel Texelser dan dit wordt het niet. Het weer zat niet heel erg mee maar gelukkig is de studio van alle gemakken voorzien.
Tot een volgende keer. Gasten uit Obdam

September 2010

Prima plek  en stek. Heel mooi uitzicht en lekker rustig gelegen. Texel is een mooi  fietseiland. Jullie studio is leuk en praktisch ingericht.
We hebben het prima  naar onze zin gehad. Twee  gepensioneerde broers uit Valthe.

Augustus  2010

Voor het  ‘aardige team’ van de Zonnehoek. Vanaf het  eerste moment voelde de studio als “thuis”. Wat een mooi uitzicht op de  weilanden en de schaapjes.Maar ook het welkom was zeer warm en persoonlijk  door de heer des Villa Zonnehoek. Wat hebben jullie daar ook wat moois van  gemaakt. Wat een betrokkenheid met de historie voor het huis en haar vorige  bewoners. Wij hebben ook weer genoten van alles wat Texel zo bijzonder maakt  maar toch weer is het strand favoriet.  Deze keer ook leuke theatervoorstellingen  gezien. We kunnen er weer een tijdje mee vooruit en zeker tot een volgende  keer. Twee  vriendinnen uit het oosten des lands.

Augustus  2010

We hebben een lang weekeinde mogen genieten van de rust hier op Texel in jullie stulpje.  Er zijn veel kilometers gemaakt op de fiets en we hebben diverse strandpalen  aangedaan.
We hebben jullie leren kennen als erg gastvrije en leuke mensen. De  WK-finale hebben we gezamenlijk gekeken in jullie mooie huis. Graag komen we  nog een keer terug naar Den Burg. Gasten uit  Breda,

Juli 2010

We hebben een heerlijk weekend gehad op Texel. Dagje winkelen in Den Burg en De Koog is  een echte aanrader. En ’s middags met dit heerlijke zonnige weer naar het  strand van Texel voor een heerlijke wandeling.We zullen met name de  ochtendgeluiden missen, gewekt worden door de schapen, wie wil dat niet …..? Gasten uit  Den Helder

Juni 2010

Dit was ook ons eerste bezoek aan dit prachtige eiland!!! Wat hebben we genoten van de verscheidenheid aan landschappen.
We hebben aan de hand van onze hobby, geocachen, het eiland verkend. En wat was deze studio tussen de schapen een heerlijk plekje om te verblijven.
Bij een volgend bezoek aan Texel keren we hier zeker terug. Alkmaarse groetjes.

Mei 2010

Heerlijk om weer terug te zijn op Texel vooral op zo’n mooi en rustig plekje. Genoten van de rust, de schapen ’s morgens vroeg in het echten Hollandse weer: zon, wind en regen.
Voor een “canadees” ideaal vakantieweer. Ligging van het appartement is ideaal, centraal op het eiland, vlak bij het dorp en toch rustig. Een gast uit Canada, Toronto

Mei 2010

Het was  voor ons de eerste keer dat we een bezoekje op Texel deden. Op de andere  eilanden zijn we al vaker geweest.
We vinden ’t een mooi eiland met veel  mogelijkheden. We hebben in jullie huisje genoten. Het staat ook op een mooi  plekje.
We hebben veel gefietst en al veel gezien van het eiland, maar nog  lang niet alles. We komen vast nog wel een terug.
De studio zal ons aan blijven  spreken, zo nabij het centrum van Den Burg en zo vrij tussen de schapen. Bedankt en  de groetjes.

Mei 2010